Invitation til Jubilarfrokost 2017

Jubilarfrokost 2017

Jubilarfrokosten afholdes lørdag den 23. September 2017!

Jubilarfrokost:

Er du 5 – 10 – 15 – 20 – 25 – 30 års jubilar eller endnu mere, vil det glæde os at se dig og dine klassekammerater til jubilarfrokost lørdag d. 23 september 2017 kl. 13-16.

Dagen vil forløbe med middag, rundvisning, kaffe og kage, samt masser af tid til at snakke med dine gamle lærere og medjubilarer.

Det koster 100 kr. at deltage, inkl. mad og drikke. Du tilmelder dig ved at udfylde formularen under fanen “tilmelding”. 

 Hvis du er usikker på, hvorvidt du er jubilar eller ej, kan vi fortælle at årene beregnes fra den sommer, man afsluttede sit ophold på NSE. Gik du f.eks. på årgangen 96/97 fejre du i år 20 års jubilæum.

 Vi gør opmærksom på, at du fra dit 40 års jubilæum er inviteret til at deltage hvert år. Alle årgange der dimitterede i 1976 eller før er derfor også inviteret til at deltage!

Der er åbnet for online-tilmelding under fanen “Tilmelding”, mens betalingen sker ved ankomsten på selve dagen.

Elevforeningens vedtægter nedlægges…

På gårsdagens generalforsamling – samt efterfølgende ekstraordinære generalforsamling – blev forslaget om nedlæggelse af elevforeningen enstemmigt godkendt. Dette betyder at elevforeningens vedtægter, samt den hidtidige bestyrelses virke, øjeblikkeligt er ophørt.

Nordborg Slots Efterskoles Elevforening genopstår i stedet som en sammenslutning af afgangselever ved Nordborg Slots Efterskole.

Sammenslutningen administreres direkte under Nordborg Slots Efterskole. Efterskole vil desuden ansætte en lille håndfuld NSE-ambasadører, som bl.a. vil varetage de praktiske opgaver i relation til sammenslutningens løbende drift og aktiviteter.

Efterskolen vil ligeledes løbende og efter behov, opslå aflønnede medhjælperstillinger til efterskolens aktiviteter (f.eks. introaktiviteter, rejser mv.), som kan ansøges af alle efterskolens tidligere afgangselever.

Ekstraordinær generalforsamling

Lørdag den 15. August, 2015, afholder NSE-elevforening ekstraordinær generalforsamling. Sted: Nordborg Slots Efterskole.
På dagsordnen er bl.a. valg af ny formand og kasserer, da nuværende formand, Nanna Karlsmose, forlader bestyrelsen.

Kunne du tænke dig at have indflydelse på foreningens arbejde? Så meld dig ind i bestyrelsen og vær med til at skabe rammerne omkring gensyn blandt tidligere elever.

Alle medlemmer er desuden velkommen til generalforsamling.

Ny kasserer

Vores kasserer, Malte Siemer, har desværre måtte forlade bestyrelsen. Posten bliver derfor midlertidigt overtaget af formand Nanna Karlsmose.

Kunne du tænke dig at hjælpe foreningen som ny kasserer, så giv os et praj.

Talerør

Hej,

NSE elevforening arbejder i øjeblikket på at få kontakt til alle tidligere årgange fra Nordborg Slots Efterskole.

Vi leder derfor efter tidligere elever, som kunne tænke sig at være ambassadører for deres årgang. Arbejdet det kræver er ikke meget og yderst simpelt – del foreningens nyheder og arrangementer blandt din årgang, eller på din årgangs facebook side.

Kunne du tænke dig at fungere som talerør mellem foreningen og din årgang, så skriv til foreningen på facebook, eller til formand, Nanna Karlsmose, på mail: nanna_karlsmose@hotmail.com.

Rigtig god Påske til jer alle!

Nyt fra bestyrelsen

Klik ind under “Arrangementer” for at læse om Nordals Musikfestival 2015, samt NSE-Dag for tidligere elever og jubilarfrokost!

Jubilarfrokost

Lørdag d 27. september alholdes dette års Jubilarfrokost. Det var en rigtig hyggelig dag med god mad, rundtur på slottet og snak om de gode gamle dage!

Tak til de der deltog, både tidligere elever og lærere.

foto 1[7] foto 1[6]

Tak for en dejlig dag og aften!

Vi vil gerne sige tak til alle de tidligere elever, som var med til SlotRock og Gamle Elevers Dag. Det var fedt at se så mange af jer!
Det var en rigtig hyggelig og festlig dag, med god musik og gamle minder.

Husk at der er Jubilarfrokost lørdag den 27. september! Læs mere om dette under arrangementer.

 

 

Sidste tilmeldingsfrist!

Har du meldt dig til Gl. Elevers Dag/SlotsRock?
Hvis ikke så skynd dig at gøre det, da vi lukker for tilmeldingen i morgen (torsdag) aften!

Vi håber på at se dig!

Et nyt år med nye arrangementer!

Kære NSE’ere,

Hvis du savner nogle, savner de helt sikkert også dig. Eller måske savner du ikke nogle, men vil alligevel gerne holde dig ajour med, hvordan livet har udartet sig for de mennesker og det sted, der engang var en stor del af dit liv. Dette vil der i året 2014/2015 være rig mulighed for.

I år har vi halveret prisen for medlemskabet i foreningen. Dvs. du for kun 50kr kan melde dig ind i NSE-elevforening.

Under fanen “Arrangementer” kan i nu læse om dette års Gamle Elevers Dag/SlotRock og Jubilardagen. 

Sidder du også og brænder for at skabe de rette rammer om gensyn med dine og andres gamle efterskole venner, så meld dig gerne til os! Husk, at efterskole venskaber er for livet, og det samme gælder de oplevelser vi alle har tilfælles med andre NSE´ere.

Vi håber på at se dig i foreningen og til vores arrangementer i løbet af 2014.

På gensyn,
Bestyrelsen.