Jubilardag

Nu nærmer den hyggelig jubilardag sig, for alle jer, der for 5-10-15-20-25-30 eller endnu længere tid siden dimitterede fra NSE.

Arrangementet er i år placeret d. 28/9 og starter kl. 12.Dagen vil forløbe med middag, rundvisning, kaffe og kage, samt masser af tid til at snakke med dine gamle lærere og medjubilarer, indtil hele herligheden slutter kl. 16. Her vil den gamle efterskolestemning efterlade jer med et smil på læben på vejen hjem fra det smukke slot!

Prisen for dagen er 150 kr., hvis du ikke er medlem af elevforeningen. For medlemmer vil prisen kun være 100 kr. (Mad og drikke er selvfølgelig inkluderet)

Tilmeld dig under tilmeldingsfanen!

Hvis du er usikker på, hvorvidt du er jubilar eller ej, kan vi fortælle at årene beregnes fra den sommer man afsluttede sit ophold på NSE. Gik du f.eks. på årgangen 02/03 vil du i dag være 10 års jubilar.