Et nyt år!

Så er det snart august!
I august åbner vi for tilmeldingen til elevforeningen og dermed også muligheden for at gøre brug af de tilbud vi tilbyder i året august 2013 til august 2014. Prisen for dette er kun 100kr!
Du tilmelder dig ved at udfylde formularen under fanebladet ”tilmelding”.

I august afvikles også dette års Gamle elevers dag!
Gamle elevers dag er i år lagt sammen med skolens succesfulde koncert Slotrock. Datoen er lørdag den 31. August 2013.
Programmet indeholder bl.a. navne som GO GO BERLIN, VINNIE WHO og TURBO WEEKEND.
Dørene åbnes kl. 13.30 og indgangen koster kun 100 kr!
Efter Slotrock kan medlemmer af elevforeningen tage en gratis bus til Sønderborg ca. kl. 22.45.
Du kan tilmelde dig arrangementet via formularen under fanebladet ”tilmelding”.

NSE elevforening afholder på samme dag (d. 31. August) stiftende generalforsamling, hvor alle medlemmer af foreningen er velkomne! Tidspunkt og dagsorden kommer hurtigst muligt.

Så er du tidligere elev fra NSE? Så vær klar ved tasterne den 1. August, så du kan være med til at opretholde de bekendtskaber, som blev skabt på dit efterskoleår.
Er du ikke bare tidligere elev, men en af de heldige, som bliver jubilar i år, så kan du læse om jubilarfrokosten på vores hjemmeside under ”arrangementer” . Som der står, kommer vi med en pris og et program for dagen hurtigst muligt!