Et nyt år med nye arrangementer!

Kære NSE’ere,

Hvis du savner nogle, savner de helt sikkert også dig. Eller måske savner du ikke nogle, men vil alligevel gerne holde dig ajour med, hvordan livet har udartet sig for de mennesker og det sted, der engang var en stor del af dit liv. Dette vil der i året 2014/2015 være rig mulighed for.

I år har vi halveret prisen for medlemskabet i foreningen. Dvs. du for kun 50kr kan melde dig ind i NSE-elevforening.

Under fanen “Arrangementer” kan i nu læse om dette års Gamle Elevers Dag/SlotRock og Jubilardagen.

Sidder du også og brænder for at skabe de rette rammer om gensyn med dine og andres gamle efterskole venner, så meld dig gerne til os! Husk, at efterskole venskaber er for livet, og det samme gælder de oplevelser vi alle har tilfælles med andre NSE´ere.

Vi håber på at se dig i foreningen og til vores arrangementer i løbet af 2014.

På gensyn,
Bestyrelsen.