Kære NSE’ere,
Velkommen til vores nye og forbedrede hjemmeside! I vil fremover kunne følge med i vores aktiviteter herigennem.

Vi har en masse gode nyheder til jer – men det gælder om at holde tungen lige i munden!

Du vil kunne finde information omkring de arrangementer der vil blive afholdt i 2013 under fanebladet “Arrangementer”. For at tilmelde dig foreningen og de arrengementer, vi arrangerer, skal du klikke på fanebladet “Tilmelding”, hvor du vil finde yderligere information.

Vores forening er som sagt i fuld gang med at oprette sig selv, og lige nu sidder vi en flok gamle NSE’ere, som prøver på at få en forening op at stå.

Sidder du også og brænder for at skabe de rette rammer om gensyn med dine og andres gamle efterskolevenner? Så meld dig gerne til os! Husk, at efterskolevenskaber er for livet, og det samme gælder de oplevelser vi alle har tilfælles med andre NSE´ere.

Vi kunne godt tænke os nogle frivillige fra de lidt ældre årgange repræsenteret i bestyrelsen.

Venlig hilsen,